Sinds 2017 is het mogelijk om met uw hond naar mijn salon in Etten-leur te komen. Hier kan ik uw hondje ook lekker wassen en drogen op een in hoogte verstelbare grote tafel.

De salon is uitgerust met de modernste materialen en gereedschappen en er wordt gewerkt met diverse producten.

De salon is klein daarom probeer ik zoveel mogelijk 1 op 1 te werken, 1 baasje mag bij de trimbehandeling blijven met uitzondering van kinderen tot 16 jaar, let wel, het is een harige bezigheid dus veel baasjes kiezen er toch voor om de hond later op te halen op het afgesproken tijdstip of wanneer ik u bel dat de hond klaar is om opgehaald te worden.

Ik wil nog even benadrukken dat u uw hond brengt op de afgesproken tijd, een kwartier later kan betekenen dat het tijdslot welke ik voor uw dier gereserveerd heb, te kort wordt om een volledige behandeling uit te voeren, hierdoor loop ik uit en ook de schema’s van andere klanten die ook weer afspraken hebben worden dan helemaal door de war gebracht. U wordt gebeld wanneer uw hondje klaar is. Als u eerder komt wordt uw hondje zo enthousiast wanneer ze t baasje zien, dat ik niet meer verder kan knippen zonder risico.

Ook in de salon gelden de algemene voorwaarden, dit houdt in dat er kosten in rekening gebracht worden als de afspraak korter dan de gestelde termijn van 24 uur geannuleerd wordt, zie voorwaarden.

De salon is gevestigd op de Groenstraat in Etten-leur, dit is een smal doodlopend straatje zonder parkeermogelijkheden, komt u met de auto? Parkeer deze dan aan de Lange brugstraat t.h.v. huisnummer 78 op de aangegeven openbare parkeerplaatsen.

Moet uw hondje onverhoopt een poepje doen? Ruim het dan even op, een plastic zakje is in de salon verkrijgbaar. Onze buren zullen dankbaar zijn!